Kontakta oss

Här på denna sida hittar du alla våra kontaktuppgifter om du vill du komma i kontkat med oss. Vi svarar dig så fort det bara går och du får gärna höra av dig om du har några frågor, förslag eller vill sammarbeta med oss.

Tack för att du kontaktar oss! Vi återkommer till dig inom kort.

 

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

15 + 1 =

Vanliga frågor (FAQ)

Vad är Spel utan Spelpaus?

Spel utan Spelpaus är en plattform som erbjuder information och resurser om spel och spelrelaterade ämnen. Vi fokuserar på spelalternativ för personer som har valt att inte delta i Spelpaus-systemet.

Vilka spelalternativ erbjuder ni?

På Spel utan Spelpaus hittar du olika spelalternativ, inklusive onlinecasinon och spelplattformar som inte är anslutna till det nationella Spelpaus-systemet.

Är det lagligt att spela på Spel utan Spelpaus?

Regler och lagar för spel kan variera mellan olika jurisdiktioner. Vi rekommenderar starkt att du kontrollerar de lokala lagarna och reglerna som gäller för spel där du befinner dig för att vara säker på att följa gällande lagstiftning.

Hur kan jag självutesluta mig från spelaktiviteter?

Om du önskar självutesluta dig från spelaktiviteter rekommenderar vi att du använder Spelpaus-systemet eller liknande självuteslutningsverktyg som tillhandahålls av licensierade operatörer.

Kan ni hjälpa mig med spelproblem?

Vi är inte en spelbehandlingsorganisation, men vi uppmanar alla spelare att spela ansvarsfullt. Om du har problem med ditt spelande rekommenderar vi att du kontaktar specialiserade hjälporganisationer eller terapeuter som kan ge dig professionell hjälp och stöd.

Om du har fler frågor eller behöver ytterligare information, tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig!